franciscus-retraite-rieti-Italie-2017

Impressie van de Franciscus wandel- en fietsretraite

24-29 juni 2017

Dal van Rieti, Italië

De bereidheid om elkaar bij te staan is een eerste stap naar een hart verbonden waarneming

De vreugde om voor iemand iets te betekenen was voor Franciscus een teken van voortgang.
Een onbaatzuchtig, ruimhartig bijstaan van elkaar vraagt een helder onderscheidingsvermogen, een doorvoeld inzicht in oude opgelegde beelden en strategieën en een diep contact met de vonk in je eigen hart. Vanuit dit contact zal je een ander volkomen vrij kunnen waarnemen en verheffen. Hierdoor zal de vonk in je eigen hart groter en groter worden.
De cursisten hebben deze dagen gewerkt uit mijn boek: ‘De diepe Vreugde van Manifestatie. Een lees-, leer- en wandelboek over bezieling’ geïnspireerd door het levenswerk en de geest van Franciscus. Je bent van harte welkom om de impressie van de Franciscusretraite 2017 inclusief het bijzondere beeldmateriaal te lezen.

Loucas van den Berg

Eén van de enthousiaste reacties:
‘In deze retraite heb ik de diepe vreugde ervaren van het verheffen boven mijn kleine ik en het onbaatzuchtig mijn inbreng geven aan het geheel. Ik ben hierin van kennis naar doen gegaan. Het was een doorbraak die, ook nu ik weer thuis ben, als een stille gloed voelbaar in me aanwezig is. Dank daarvoor!’