Nieuwe-ameg-helende-stemopleiding-start-4-oktober-2017

Helende Stemopleiding start 4 oktober 2017

De helende stem transformeert negatieve emoties, beperkende gedachten en niet creatief zijn in stilte, luisteren, creatief worden en helder spreken.

De Helende Stem leidt tot optimaal luisteren, communiceren en manifesteren

De helende stem brengt je niet alleen tot expressie maar kan je ook stil maken zodat je beter kunt luisteren naar wat je werkelijk wilt met je leven. In de opleiding leer je het contact met jezelf helder te verwoorden en om te zetten in concrete handelingen.

Is de helende stem zingen?
Nee, het gaat niet om melodieën of een mooie stem maar om de natuurlijke stem die iedereen in zich heeft. Door deze stem zachtjes te maken heel je het lichaam van binnenuit. De toon masseert, maakt vrij en geeft energie. Het is deze stem die ook een genezend effect heeft op anderen.

Hoe gaan we werken?
We oefenen concreet met je helende stem voor meer energie, focus en zelfbewustzijn. Je krijgt opdrachten mee voor thuis. De groei en ontwikkeling van je helende stem wordt verder door coaching in lijn gebracht met je bestemming en je dagelijks leven en werken.

Loucas van den Berg

Twee van de vele enthousiaste reacties

De helende stem ontspant niet alleen het keelgebied maar opent het totale lichaam en werkt door pijn en blokkades heen. Ik kan me veel beter concentreren en gefocust blijven in spannende momenten.

Jan Koers

Ik wist niet dat je met je eigen stem zoveel positieve invloed hebt op klachten als hoofdpijn, faalangst en vermoeidheid. Ik durf veel meer en kan me eenvoudig en direct uiten zonder er eerst over na te denken of bang te zijn hoe ik overkom.

Peter Meersen