Leergang coaching voor professionals

Jaartraining van 25 dagdelen, maximaal 12 deelnemers. Investering €5500, de opleidingen binnen de academie zijn btw vrij. Het coachingsboek De Diepe Vreugde van Manifestatie. Een lees-, leer- en wandelboek over Bezieling (Loucas van den Berg) over het manifesteren van je vermogens, vormt onderdeel van het verplichte lesmateriaal. De leergang is uit te breiden met een 5-daagse coachingsreis naar Rieti, het groene dal van Franciscus van Assisi in Italië. Deze coachingsreis kan ook worden aangevraagd door een bestaand team professionals.

Je volgt deze jaartraining samen met andere professionals van verschillende werkachtergronden om spiritueel te groeien en de spirituele dimensie aan je coaching toe te voegen.

Naast professionele coaches is dit jaartraject ook toegankelijk voor managers, adviseurs, leiders, leraren, opleiders en ZZP-ers die verlangen naar bewustzijnsgroei en verandering en het een meerwaarde vinden om uit hun bestaande werksituatie gehaald en geïnspireerd te worden door gelijkgestemde professionals. De kern van de jaargang ligt in spirituele transformatie.

Voor wie

Als werkzaam coach of anderszins mensgericht professional ben je bekend met coachingstechnieken maar je wil jezelf als instrument meer inzetten: intuïtief in het hier en nu dieper leren vertrouwen op je waarneming, manifestatiekracht en creativiteit. Je hebt behoefte aan nieuwe inspiratie en wil blijvend creatief en effectief werken met anderen. Je wilt dieper leiden, authentiek zijn en werken met het onderbewustzijn van de ander. Je wilt een ander in zijn ziel kunnen aanspreken. Kortom; je wilt de spirituele dimensie in je coaching en begeleiding toevoegen. Dit vraagt om bewustzijnsgroei.

Wil je leren hoe je afstemt op de kern van een ander en hoe je het wezen in de ander kan laten groeien dan is deze leergang iets voor jou. Je eigen spirituele groei loopt parallel aan het ontsluiten van de spirituele kern en bestemmingsweg van de ander.

Je leert

  1. De bron van enthousiasme en bezield spreken in jezelf en in de ander ontsluiten.
  2. Je lichaamsenergie optimaliseren en signalen beter verstaan.
  3. De unieke manier van leren en onvermoede potenties in de ander aan spreken.
  4. Over kunstzinnig waarnemen en eenheidsbewustzijn, waarnemen zonder oordeel vanuit de fenomenologie.
  5. Brugperioden en kantelmomenten in het leven van de ander doorzien en benutten voor spirituele groei.
  6. Een voortdurende innerlijke dialoog opbouwen in jezelf en in de ander.
  7. Het gebruik van denkstrategieën om oude overtuigingen op te ruimen.
  8. Een brug slaan tussen bestemming, leeftijd en creatief, bezield vermogen.


Gemiddelde klantbeoordeling: 8,9 / 10

Academie voor Spiritualiteit

30 jaar opleiding en coaching

Toegepaste psychologische spiritualiteit

Essentie, werk en bestemming

3 succesvolle handboeken

Integratief competentiemanagement

Certificaat bij afronding

Een vraag stellen

0 + 7 = ?