Life changing Retreat Rieti, Italië 2019

Stilte, wandelen en coaching in het land van St. Franciscus leiden tot nieuwe verbeelding, verlangen, intentie en baanbrekende vernieuwing. Ook apart te boeken als leiderschap- en managementintensive.

Drs. Loucas van den Berg
Van 21-26 juni 2019

Welkom!

Al 25 jaar zijn de internationale retreats van de Academie voor Spiritualiteit onder meer in Midden-Italië toonaangevend. Loucas van den Berg, oprichter van de academie schreef over de wandelpaden in Umbrië en het leven van Franciscus en Chiara van Assisi. Zijn boek De diepe Vreugde van Manifestatie wordt tijdens deze retreat gebruikt als naslagwerk, oefenboek en inspiratiebron.

Bekijk de informatiepagina.

Data: Van vrijdag 21 juni aankomst tot vertrek woensdag 26 juni 2019.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Life changing Retreat Rieti, Italië 2019

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Life changing Retreat Rieti, Italië 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retreat, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Life changing Retreat Rieti, Italië 2019 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.